Музыкальный сервер ROON Labs Nukleus One

Код: r-nucl-1
20 000 грн
 
Roon Core, CPU: Intel Celeron Quad Core, відсік SATA 2,5 дюйма, RAM: 8 Гб, LAN RJ45, 2 х USB накопичувача, місткість до 10000 альбомів, габарити: 241 x 57 x 241 мм

Музыкальный сервер ROON Labs Nukleus One

Відчуйте найкращі можливості Roon із Nucleus One. Розроблений творцями Roon, Nucleus One — це недорогий музичний сервер, ретельно розроблений для забезпечення неперевершеної надійності вашої системи Roon.

Просто найкращий спосіб відчути Roon
Розкрийте весь потенціал Roon за допомогою Nucleus One, музичного сервера, розробленого командою Roon. Насолоджуйтесь простотою «підключай і працюй», енергоефективністю та неймовірною надійністю — усе це вміщено в візуально приголомшливий сучасний дизайн. Це спеціально створений центр для Roon – тепер доступний за неймовірно доступною ціною.

Інноваційний дизайн
Виготовлений у легкій конструкції та оснащений тихим вентилятором для ефективного охолодження, Nucleus One забезпечує оптимальну продуктивність без шкоди для стилю. Інноваційний дизайн корпусу не тільки покращує загальний зовнішній вигляд, але й сприяє покращенню повітряного потоку, сприяючи ефективності охолодження та надійності системи.

Розширюване сховище
Легко додайте внутрішнє музичне сховище за допомогою Nucleus One. Сервер має легкодоступний 2,5-дюймовий лоток для накопичувачів, що дозволяє додавати внутрішнє сховище SATA до 8 ТБ лише за кілька простих кроків. Ідеально підходить для колекціонерів аудіофілів, це дозволяє зберігати всю вашу музичну бібліотеку в одному місці, усуваючи потреба в NAS і оптимізація вашої системи.

Характеристики ROON Labs Nukleus One
  • Конфігурація CPU: Intel Celeron Quad Core
  • Пам'ять: RAM: 8 Гб
  • Музика: відсік SATA 2,5 дюйма
  • Підключення до мережі: 1Gb LAN, RJ45
  • 2x USB, 1x HDMI аудіо
  • Кольор: чорний
  • Розміри (Ш x В x Г): 241 x 57 x 241 мм
Отзывы о товаре ROON Labs Nukleus One
ПЕРЕГЛЯНУТІ ТОВАРИ