CD плеер Gold Note CD-10 Silver

Код: PF-DIECI-CD-001-S
79 380 грн
 
ЦАП-перетворювач: АКМ АК4493, частотна характеристика: 20 Гц-20 кГц @ +/- 0,3 дБ, THD: 0,001% макс, відносини сигнал/шум: 128 дБ, динамічна відповідь: 127 дБ, сумісність дисків: CD, CD-R, CD-RW, пульт ДУ, вихідний імпенданс: 100 Ом, розміри: 200 х 80 х 260 мм, маса: 4 кг, колір: сріблястий

CD плеер Gold Note CD-10 Silver

CD-10 - фантастичне доповнення до нашої електроніки 10-ї серії, сучасний програвач компакт-дисків, створений для компактної системи класу High-End і здатний привнести чари музики у вашу вітальню.

Новий програвач компакт-дисків - ідеальне цифрове джерело, яке дозволяє заново відкрити для себе вашу бібліотеку компакт-дисків. Він змусить вас знову закохатися у своїх улюблених виконавців. Виберіть компакт-диск, завантажте його, сядьте, натисніть кнопку відтворення, заплющити очі, зробіть вдих і дозвольте музиці заповнити простір навколо вас до самого серця.

Кожен диск розкриє нюанси, з якими ви раніше не стикалися, принісши вам усю радість та задоволення від справжнього якісного прослуховування. Це вище мистецтво відтворення звуку, і за допомогою CD-10 ми створили маленький великий шедевр, який буде тримати вас у напрузі і відтворювати музику годинами безперервно.

CD-10 як сучасне цифрове джерело може легко керуватися за допомогою надчіткого сенсорного дисплея, поворотної ручки або багатофункціонального пульта дистанційного керування. Маючи як цифрові входи, так і виходи, він також є надзвичайно універсальним.

Прецизійний механізм компакт-диска розроблений для забезпечення високоякісного звуку і витягує кожен біт інформації з диска, щоб створити потік чистого цифрового сигналу. Він подається в цифро-аналоговий перетворювач преміум-класу AKM AK4493, нашу улюблену розробку провідного японського виробника за його неперевершену якість.

Потік перетворюється на аналоговий сигнал з неймовірною музичністю та органічним багатством, запобігаючи будь-яким спотворенням і зберігаючи при цьому весь динамічний діапазон, забезпечуючи максимально деталізований і реальний звук.

Кожен компонент – від механічного шасі до електронних схем – був ретельно обраний та протестований для досягнення найкращої якості звуку, зниження рівня шуму до мінімуму, щоб ви могли насолоджуватися найтоншими загасаннями.

CD-10 можна модернізувати, додавши PSU-10 EVO, зовнішнє джерело живлення, яке ще більше підвищить продуктивність плеєра та забезпечить ще дрібніші деталі, потужний звук та вишукане уявлення.

Характеристики Gold Note CD-10 Silver

Общие

Поддерживаемые диски:CD, CD-R, CD-RW
Пульт ДУ:так

Звук

Динамический диапазон:127 дБ
Диапазон частот:20 Гц - 20 кГц

Разъемы

Аналоговый:1x несиметричний RCA (2 Вrms), 1 балансний XLR (2 В (середньоквадратичне значення))
Коаксиальный:S/PDIF 24 біт/192 кГц
Оптический:TOS-Link 24 біт/192 кГц

Физические характеристики

Потребляемая мощность:30 Вт
Цвет:срібло
Габариты:200 х 80 х 260 мм
Вес:4 кг
Отзывы о товаре Gold Note CD-10 Silver